Fördelarna med en nikotinfri elektronisk cigarett

När vi talar om elciggen så handlar det ofta om hur dessa kan ses som ett alternativ till vanliga cigg. Om vi icke kan få i sig nikotin, vad är då så enastående med en elektrisk cigarett egentligen?

hur

åldersgräns

Numera blir det mer och mer populärt att blossa e-cigaretter och människor är medvetna om detta. Ungdomar testar en elektronisk cigarett istället för en standard variant. Eftersomn elcigaretterna, dom som säljs i Sverige, är nikotinfria så utvecklar dom ej något beroende. Det har enormt positiva konsekvenser.

Då vi ej blir beroende av el-cigg kan vi blossa på grund av att vi önskar och icke för att man tvingas

Det känns inte riktigt sant att säga att man blott blossar då man önskar eller partyblossar när det gäller standard cigaretter. Då det gäller tobaksprodukter bestämmer vi ju näppeligen själv då beroendekänslorna sätter in så man är icke den som styr. Då e-ciggen är utan nikotin samt icke skapar beroende så styr vi själv när vi vill blossa eller ej.

Blossande borde ju vara rogivande samt innefatta bra dofter och smaker. Det blir inte någon vidrig tobaksrök för personer att klaga på då du röker en god elcigg eftersom det icke finns något skadligt os. Det finns välgörande smaker som mynta, vanilj och jordgubbe som friskar upp.

Ingen kommer till skada och ett nöje lägre pris

Det bör sägas att ett startpaket till e cigg kommer man långt med. Det är en enorm fördel att med sin elektronisk cigg så bör du blossa sin älsklingssmak i dagar då den faktiskt räcker så lång tid. Man blir som sagt icke beroende av ecigg så något tvång att varje dag söka opp en e-ciggbutik existerar självklart icke. billiga el cigaretter. Det finns ju dessutom onlinehandel till goda priser.

En utmärkt e-cigg kan brukas lång tid och vi kan byta el-liquid när som helst. Du bör alltså ej skifta apparat för att vi vill ha en ny arom och det är ju bra samt ekonomiskt. Det finns inte någon åldersgräns på e-cigg och därför icke förbjudet för någon att röka eftersom dom inte har nikotin.

Även om en del påstår det så finns just inget alls som visar någon fara med att bruka ecigg. Att antyda det är för att desinformera de som tänkt välja en elektrisk cigarett som är angenämare för allihopa än framför vanliga och få dom att fortsätta blossa tobakscigaretter.

Vad ecigg består av är upp till var och en att tänka igenom. Om du låter bli att börja med tobaksrökning så är det till favör på allmänna platser och i slutändan gott för samhället, e-cigarett kan hjälpa till med det.