Nu kan du få bort kattkiss lukt utan skadliga beståndsdelar och medel

ta

Katter tvättar sig väldigt ofta. Då katter mår bra så tvättar de sig själva. Men kattkisset är inte angenämt och du vill få bort kattkiss lukt om den på något vis har satt sig i din närhet.

Så gör du Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. När du använder YOKOAIR behöver du inte oroa dig.

Använd YOKOAIR spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen är det enkelt att få bort kattkiss lukt YOKOAIR är ett exempel. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

Du använder den där du behöver den. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Det finns sätt att undvika problem med kattkisslukt. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Om katten använder en kattlåda, tänk då på att byta sand ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Om de inte är kastrerade kan det bli värre. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta bort lukterna så snart du märker av dem. Om du vill vara riktigt effektiv så kan du använda sprayen. Du kommer att få en mycket bättre inomhusluft.