Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Desinfektera dina händer och alla öppna ytor som du använder i hemmet eller på jobbet. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Tänk också på vad du äter. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Många glömmer att ett bättre immunförsvar även hjälper mot andra virussjukdomar utöver coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Man kan även spraya det på frukt. Många väljer att använda IONplus.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Smittstopp produkterna info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. E-handlare är prisade i dessa tider.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.