Bjud dina vänner på sockerdricka

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas rätt drycker. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Servera det till barnen.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

billig

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En smak av Sverige helt enkelt. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

Vuxna som barn gillar den. Det är en lättsam dryck. Köper du på flaska kan den bli söt. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Allt du behöver är rätt essens och sedan så skapar du ditt eget bubbelvatten. Så styr du över smaken. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Sockerdricka smakar päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Sedan är det bara att blanda. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Det är inte farligt med mineralvatten. bordsvattenarom Socker är inte bra i för stora doser, annars är det ingen fara. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Så serverar du bäst

Presentationen är avgörande. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Smaken behöver det inte vara fel på. Servera i egna glas.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Testa och se vad som fungerar. Var inte rädd för att garnera.

Toppa med en bit citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det livar upp lite extra.