Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Priserna skenar pga. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Ingen känner till dem. Apotek och större företag går före.

bakterier

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Man kan fortfarande bli smittad.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Lagret tömdes snabbt. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Det är främst en butik för andra företagare.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Du kan hitta det mesta hos dem.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. antiseptiskt medel Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Den unika sprayen är ett nytt koncept. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Många besökare kommer därifrån.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.