Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

virusskydd

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Kom ihåg att tvätta händerna

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Ta det lugnt. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Försök att byta kläder så ofta det går. Ta inte ytterkläderna med in. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Coronaviruset har ingen chans. IONplus och Holistic är bäst.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.