Gör dina egna såpbubblor med glycerol och vanligt diskmedel

Du får till de perfekta bubblorna. För att göra stora bubblor krävs glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

Såpbubblor passar ju de flesta. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Kan man köpa glycerin online?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Om du handlar på internet spar du pengar. allt-fraktfritt.se för då får man även ett vettigt glycerol pris som gör att aktiviteten inte blir dyr. vegetabilisk glycerin köpa I Sverige har vi många soldagar så det lönar sig att bunkra upp.

Kan jag använda glycerin?

propantriol

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Ja, det går bra. Samma sak gäller för glycerin. Man ska inte äta det direkt. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är helt lugnt.

Hur fungerar glycerinlösningen?

För det första måste man ha rätt verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. På webben finns det mesta som du behöver veta.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Utomhus är det bäst.