Känner du igen symtomen och vet att du har smittats av coronavirus?

Man har kunnat visa att en del smittade kan ha coronavirus utan att de vet om det. Idag vet vi mer om corona än vad vi gjorde i inledningsskedet. Nu vet vi till exempel att barn kan smittas av coronavirus.

Man har visat att smittan kan föras vidare från djur. Man måste inte krångla till det. Din hund kan exempelvis vara smittad och föra viruset vidare till dig.

antibakteriell

Så kan smittan föras vidare. Nu är du en smittbärare. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

När vi får influensa symtom vet vi att det kan ha rört sig om några dagars inkubationstid då vi är smittsamma. Med cononavirus rör det sig om upp till två veckor och flera dagar på objekt. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Det är till exempel feber och torr hosta. Om du har en kombination av dessa två är det ganska rimligt att tro att du kan ha smittats. Stanna hemme tills du är frisk eller sök hjälp.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Du kan till exempel få ont i leder och ha ont i huvudet. Du kan också bli extremt trött och uppleva att det är svårt att andas. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Vänta inte för länge.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Vi tycks reagera olika på coronavirus. Befolkningen i USA uppvisar delvis andra symtom. Så verkar det inte vara i Sverige.

Alla som smittas reagerar olika. Man kan tycka att det är väldigt jobbigt och man kanske inte drabbas så svårt alls.

Har du viruset och ska testa dig?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Man kan vara hemma. Sedan är allt åter till det normala.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. Många åter C-vitamin för att hjälpa immunförsvaret. Man kan äta några gram C-vitamin per dag.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. antibakteriell Preparatet finns även i Sverige.

Kolloidalt silver kan användas för att spraya grönsaker och frukt från affären och låta självtorka. Viruset dör då. IONplus och Holistic säljer bäst.