Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

hemläskmaskin

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Du kan dosera smakerna som du vill. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. syrup till hemläskmaskin Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du håller intresset vid liv. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.