Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

få

Genom allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Upp till 12 timmars skydd.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Skor har också en bortre gräns. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Du sprayar ett enkelt lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Titta på dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. dålig lukt dödare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Även fötterna måste tas om hand. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.