Vad fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Det finns enkla medel att ta till. Börja med att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Använd gärna en antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Du kan använda handdukar också.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Det här blir särskilt aktuellt på jobbet där många ska samsas om rum, toaletter och mer.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Oftast rör dig om flera dagar. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Inte svårt alls.

antiseptisk

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Många använder sprayen på frukt. Handsprit är inte bättre produkter mot coronavirus.

Var försiktig

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Preparatet finns även som pulver.
1 gram om dagen räcker långt. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Hälsogurus brukar säga 2 gram/dag uppdelat på minst 2 ggr och att man tar 1 gram 5-6 ggr/dag om man blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. handsprit Man vet inte om det fungerar. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Viruset dör. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Det är bäst om du kan hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Handskar är en produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Det är viktigt att de är täta mot virus. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Många blir smittade av coronavirus på det sättet.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Köp inte de undermåliga produkterna.

Händerna är dina känselspröt. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Komplettera bara med att tvätta händerna.